Edese Zagerij in Harskamp Edese Zagerij in Harskamp
Edese Zagerij in Harskamp

Als je als zagerij al ongeveer 70 jaar bestaat, ben je kennelijk goed in je vak. En dat zijn we bij de Edese Zagerij! Dat durven we gerust en vol trots te zeggen. Allereerst natuurlijk door de hoge kwaliteit hout die we jaar in jaar uit leveren en waarvoor we zelf boomstammen importeren en verzagen. Ook kun je bij ons vertrouwen op deskundig, recht-door-zee en eerlijk advies. Ons hecht team aan houtexperts staat graag voor je klaar, inclusief de eigenaar zelf. En last but zeker not least, onze snelle levertijden en vakkundig gezaagde planken en balken in allerlei maten. Die we op voorraad hebben liggen of op maat zagen naar jouw wensen.

Onze wereld van hout

Onze zagerij is prachtig gelegen in het buitengebied bij Harskamp, omringd door….juist ja: bomen! Stap je vervolgens bij ons binnen, dan zie je onze passie en liefde voor hout in alles om je heen. Je ruikt het zelfs. Die heerlijke, onmiskenbare geur van vers gezaagd hout. We love it! Zo veel zelfs, dat alles, maar dan ook écht alles bij ons van hout is. Tot en met de prullenbakken aan toe. Als jij van hout houdt, moet je bij de Edese Zagerij zijn. Je bent welkom!

Onze wereld van hout
Onze wereld van hout
Hoe zit dat precies, met die naam?

Om die vraag te beantwoorden, duiken we een heel stuk terug in onze historie. De zagerij is in de jaren 40 van de vorige eeuw gebouwd in Ede. Maar, nog zonder officiële naam. Al snel maakten we faam als de 'zagerij in Ede'. In 1966 werd dan ook de naam ‘Edese Zagerij’ officieel geregistreerd. In de jaren 70 verhuisde de zagerij naar Harskamp. De naam was inmiddels echter zo’n bekend en vertrouwd begrip in Ede, Harskamp en omstreken, dat we ‘m vol trots hebben aangehouden!

  • 100% tevredenheidsgaratie
  • Vakspecialisten met een hart voor hout
  • Wij helpen je graag verder!


Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

Edese Zagerij B.V.
Harskamper Engweg 25
6732 EG Harskamp