Erkend leerbedrijf! Erkend leerbedrijf!
Erkend leerbedrijf!

We zijn trots om mee te kunnen delen dat de Edese Zagerij B.V. nu een erkend leerbedrijf is! Wij bieden een kans aan machinaal houtbewerkers (niveau 2) om bij ons stage te komen lopen. Geïnteresseerd? Stuur onderaan deze pagina een berichtje voor meer details!

Wij zijn een erkend leerbedrijf!

In de zagerij zijn wij altijd druk en komt er meer bij kijken dan 'alleen even een boom zagen'.

Bomen worden gebracht en moeten worden gelost, daarna moeten de bomen worden uitgesorteerd op juiste lengte en maat om er de perfecte producten voor de klant uit te halen! De bomen worden gezaagd, daarna worden de producten hiervan weer uigezocht. Planken, balken en kantstukken moeten natuurlijk apart. Ook worden veel producten nog netjes uitgezaagd en worden de kantstukken ingebonden. Deze kunnen weer worden verkocht of worden verwerkt tot houtchips. Daarnaast moet de voorraad worden bijgehouden en aangevuld, orders worden klaar gezet, planken geschilderd, orders geschaafd en moet ook het terrein netjes in orde blijven. Kortom; er is altijd wat te doen!

Wij zijn daarom altijd op zoek naar jongens (en natuurlijk ook meiden) die het vak van een houtbewerker willen leren. Ben je daarom op zoek naar een erkend leerbedrijf? Bij ons ben je aan het juist adres!

Bekijk onze vacatures
Wij zijn een erkend leerbedrijf!
Mogen we contact met je opnemen?

Vul de velden in en wij nemen binnenkort contact met je op!

Edese Zagerij B.V.
Harskamper Engweg 25
6732 EG Harskamp